Skip to main content

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten die je samen kunt doen? Wij hebben 5 leuke ideeën op een rijtje gezet.

#1. Videoshoot van jullie Love Story

Zijn jullie stapelgek op elkaar? Maak een film over jullie Love Story! Ga er samen een halve dag gezellig op uit met Jan Bert de videograaf van Another Love Story.
Denk mee over het script en opnamelocatie. In een interview vertellen jullie wat jullie zo leuk  aan elkaar vinden. We maken mooie beelden op jullie favoriete plaats of op de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Je kunt ook videobeelden laten maken van de dingen die jullie leuk vinden om samen te doen. Jan Bert monteert jullie Love Story met mooie de beelden en de fijne muziek.
Kortom, vier jullie liefde op deze dag!
Boek dit romantische uitje nu, voor later.

#2. Geniet van elkaar

Geluk zit in de kleine dingen. Laten we maar zeggen: Less is more 🙂

Shop een heerlijk verwen pakketje bij elkaar met een  lekker ruikende shampoo, een scrub en een body lotion. Stap samen onder de douche of in een schuimend bad. Lekker wijntje erbij en de romantiek kan beginnen. Zeep elkaar lekker in, neem de tijd, geniet ervan. Daarna is het tijd voor een fijne massage. Met zo’n idee kan jullie avond vast niet meer stuk!

 

#3. Puzzeltocht Kiss & Ride

Wil je er liever samen op uit? Ook daarvoor hebben we een leuk idee! Je kan de puzzeltocht ‘Kiss & Ride’ gaan doen.

Een mooie manier om je relatie op de proef te stellen want je vindt de route aan de hand van foto’s met instructies. Je tourt langs leuke plaatsen en mooie fotolocaties onder andere bij korenmolens en de schaapskooi. De rit gaat verder  langs de liefdesbrug waar je samen een slotje aan kan hangen. Stuur ons vooral de leuke selfies 🙂

De Kiss&Ride kun je boeken via de leukstedeal.nl

 

#4. Narline’s Proeverij

Op de veertiende van de maand kun je genieten van 14 gerechten uit de keuken van Narline. De koks van Narline hebben met veel liefde allemaal gerechten klaargemaakt. En dat is niet alles! Speciaal voor Valentijnsdag heeft ze een box samengesteld. In deze box zit een bon van ‘Pathé Thuis’ en een extra cadeau van Narline.

De box is te bestellen op https://www.narline.nl/narlines-valentijn

 

#5. Zelf een video maken

Hoe persoonlijker, hoe leuker! Haal die oude camera uit de kast of gebruik je telefoon en neem een boodschap op voor je partner. Dit kan helemaal op jouw eigen manier: vol met humor, stunts en romantiek. Laat zien wat je voor hem of haar voelt, vertel wat je zo leuk vind aan hem of haar en wat je nog hoopt te doen in de toekomst! Een vlog is super leuk om samen terug te kijken.

TIP: spreek dit van te voren met je liefje af zodat jullie elkaar op Valentijnsdag kunnen verrassen met een video. Leuk om er een mini filmavond van te maken (en een excuus om chocolade te eten).

Maar het leukste is natuurlijk om een video te laten maken door Another Love Story.

× Hoe kan ik je helpen?